evtichismenos o kainourios chronos!

(jag övar på min grekiska)

nu har jag packat allting för imorgon som är idag och nu tänker jag gå och sova.
jag är taggad!
puss!

för helvete lars-olof!



idag blev den min!

söndag!

Idag lektes det med Linda, Simone och Alexandra! Det var mycket trevligt måste jag allt säga. Alltså jag är väldigt fåordig idag, men jag orkar lixom inte. Men imorgon blir det shopping i götet!
puss!

förbannade iPod musikprogram

Nu har jag en såndär känsla när man egentligen vill gå och lägga sig men man vet att man inte kommer somna men man borde ändå försöka. Jag vet inte hur jag ska göra. Idag har jag lärt min bror hur iTunes fungerar, av någon anledning så fungerar det jättebra när han använder det men när jag håller på så fungerar fan ingenting. Jag blir så förbannad!

idag har det blivit väldigt mycket av den här låten, puss!


dream my days away

Idag har vårat hus våldgästats av min faster och hennes familj, min farmor och farfar och min farbror och hennes fru. Det innebar mer paket. Presentkort på Kicks, Ugly Betty säsong 1 och kent posters, mums! Annars så har jag ätit drugt 41 skumtomtar idag, jag tror att jag börjar öka i kilo igen, inte bra.

Jag smsade med Simone förut, hon skrev att hon var med hela sin släkt och bowlade. Lixom tänk er Simone bowla, det måste juh faktiskt se hur roligt ut som helst!

Förresten är Alexandra en underbar människa utan ett hörn i sitt rum att deppa i.

puss!

julafton!

Tänka sig, julafton har inte kännts som så lite julafton som det gjorde idag. Det kan bero på att min kära familj har haft kräksjukan så inte farmor och farfar kunde komma hit och farmor är juh väldigt duktig på att skapa julstämning. Men dom och min faster, farbror osv. kommer ju faktiskt hit imorgon och då blir det som vanligt, kanske.

Men det har i alla fall varit väldigt trevligt att bara vara familjen samlad, för det är ju faktiskt inte allt för ofta det händer. Sen kände jag att jag inte önskade mig något speciellt i år, men jag fick allt  lite trevliga saker! Men jag orkade inte googla på allt, puss!


ni vet ibland längtar man tillbaks till röda sten


vinterkräk-sjukan del 1

Okej det var såhär att jag vaknade 04.45 i söndags morse och kände att jag mådde illa. Men som jag är så tänkte jag att det är nog inget alvarligt men jag gick till toan i alla fall. 2 minuter senare kom 1 liter julmust och 2 hamburgare upp. Det var typ det värsta jag har varit med om på mycket mycket länge.

Eftersom jag inte har kunnat lyfta mig från soffan på två dagar så har jag kolalt på tven hela tiden och jag konstaterade en skrämmande sak igår. Det är så sjukt dåliga program på teven på söndagar! Jag höll på att dö! Sen började Gossip Girl, då blev jag glad.


"är bull och bill här?" "nej, vi heter faktiskt bill och bull".

Det slog mig precis att om man vänder på siffrorna 747 så blir det samam siffor. OM man inte vänder dom åt ett annat håll så att det inte går att se att det är siffror förståss. Jag har alltid tyckt det har varit konstigt med siffror och såntdär.

Den här dagen har bestått av att vakna sent och tänka att det är jullov (gud vad skönt) och äta en massa godis. Sen har det även blivit tittande på pelle svanslös, nivet julkalenders som var för ett bra tag sen där bill och bull är så sjukt roliga, ja jag kollade på den med min bror i alla fall. Gud vad jag skratta.

Förresten kollade jag på dansbandskampen, min mamma stod ju där någonstans i publiken och hejjade på sin trogna arbetskamret scotts-henrik, fint. Jag trodde att det var min mamma som stod och hoppade med en scotts skylt upp och ned, men det var tydligen inte det.

Sen har vi mitt lördagsfenomen som består av att jag äter alldeles för mycket godis, typ tills jag inte orkar mer plus lite till bara för att. Sen gjorde jag det idiotiska att ställa mig på vågen efetr jag hade tryck i mig allt godis. Då visade den 1 kilo mindre än förra veckan. Gjorde godiset mig smal?

doktor slurdeg

Idag var det sista dagen i skolan i år. Alltså det är så skönt att ha lov nu och kunna sova hur länge som helst så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen om jag ska vara ärlig. Avlutningen med rektors tal om att det är viktigt att ta ledigt, som har förövrigt kör med varje gång vi ska ha lov, var faktiskt ovanligt kort. Avlutningen bara svichade förbi. Ja, det gick fort i alla fall. Fast till skillnad från förra året så hade jag en enormt negativ Alexandra bredvid mig som klagade på iprincip allt och alla.

Sen när det var slut där i aulan gick vi in till studion och kollade på film á la ressigören carl anders borg. Det hette något med doktor slurdeg, sen minns jag inte mer. Men filmen hade en intressant berättelse och framförde ett bra budskap - att robotar kan vara ganska coola ibland.

Nu sitter jag och kollar på en cardigan från Oscar de la Renta, jag kom precis fram till att den kostar 5400kr, fint.

Dagens citat står soda för i alla fall. "nu blir jag irriterad". Förklaring: Någon hade bokat studion utan att skriva vilken dag så han visste inte vilken dag studion var bokad.

Day & Age

Okej, jag vet inte riktigt var jag ska börja. Jag vet inte riktigt hur The Killers har lyckats med att göra en platta med endast bra låtar. Visst, The Killers lyckas ju alltid att göra bra låtar, men ibland lyckas dom mindre bra. Men en hel skiva med 12 låtar som är riktigt bra allihop! Alltså jag är helt såld och Day & Age spelas hårt på iPoden just nu! Day & Age är den bästa skiva som gjorts på länge.

Saw Cinderella in a party dress but
She was looking for a nightgown
I saw the devil wrapping up his hands
He's getting ready for the show down
I saw the minute that I turned away
I got my money on a pond tonight
A Dustland Fairytale.

television

Idag hade vi julpyssel i skolan och Simone gjorde värdens finaste julkort! Om hon skulle sälja det hade hon säkert fått 3 kronor för det! Helt sjukt! Jag ängnade mig hellre åt att äta skumtomtar. Fast till slut började med något jag inte visste riktigt var det var från början. Men ni vet när jag väl börjar på något går jag in för det på riktigt och det visade sig att det blev en jätteful gubbe (läs totenpole) med rött hår, en rödvit boa och sådana där saker som cheerleaders har, typ pom pom grejjer? Äsch, jag vet inte.

Jag har hört flera historier om lärare som har googlat på sina namn och kommit in på elevers bloggar där dessa busiga elever har suttit och skrivit massa tokiga saker om sina lärare. Så därför tänker jag inte nämna någon som luktar svett.

När ska man börja köpa julklappar?


Simone misshandlade sin tomte, jag döpte den till Gertrud.

kapitel 9

Nu är det såhär att efetrsom jag fick ett antal klagomål idag på att denh är bloggen uppdateras för sälla, Julia kän dig träffad, så tänkte jag att det var lite dags att skriva lite dåva.

Ni vet det är ju såhär att jullovet börjar på fredag och jag känner verkligen hur jag behöver dte nu för det är en kamp mellan mig och sömnen varje morgon som jag oftast förlorar. jag suger på att gå upp i tid. Ja, så nu vet ni det.

RSS 2.0